Om Krummedige


Jeg har startet Krummedige på baggrund af min store, internationale erfaring med alle former for erhvervsjura. Både som koncernjurist i bl.a. A P Møller-Mærsk og flere andre internationale industri- og energiselskaber, og som mangeårig selvstændig juridisk rådgiver for særligt amerikanske og UK-baserede virksomheder, bl.a. Pepsico og Shaw inc.

Udover al den viden, jeg har samlet i løbet af mine 20 års erfaring som Legal Manager og HR chef, ligger der i min værktøjskasse to kandidatgrader i hhv. erhvervsjura (Cand.Merc.Jur.) og organisation, styring og ledelse (Cand.Merc. SOL). Dertil har jeg læst engelsk og amerikansk jura på Buckinghamshire nord for London og taget en specialistuddannelse i personskatteret.

Så jeg er godt klædt på til at hjælpe med både de store, komplekse problemstillinger, en virksomhed kan komme ud for. Og også med at fikse de små, men vigtige, opgaver, der løbende skal tages hånd om.

Jeg ser mig selv som sikkerhedsnettet under mine klienter; som den, der forudser potentielle problemer og sørger for at få dem dækket af, og som den, der hjælper med at sikre de økonomisk, juridisk og driftsmæssigt bedste løsninger – uanset om opgaven er lille eller stor.

Mine styrker er både en god, strategisk forretningssans og evnen til at gennemskue komplekse problemstillinger meget hurtigt. Og ikke mindst evnen til at konstruere fleksible løsninger, der giver mine klienter maksimal bevægelsesfrihed, tryghed – og muligheden for at opfylde det mål, de gerne vil nå.

Jeg passer på mine klienter – og fordi verden ikke står stille, kan du altid kontakte mig for at få et hurtigt råd i en akut situation.