Jeres egen eksterne in-house jurist – fleksibel, effektiv og nærværende


0
Categories : Uncategorized

Få virksomheder har opgaver nok til at beskæftige en fuldtids in-house jurist. Og opgaverne er ofte ujævnt fordelt med lange perioder, hvor der stort set intet er at lave, og andre perioder, hvor der er rigeligt at se til.

De fleste virksomheder løser det ved en kombination af at klare de små ting selv og hyre dyre advokatfirmaer til de store opgaver.

Det er en dyr løsning på mange måder. Vi har set mange ‘hjemmelavede’ aftaler, kontrakter mv., der er copy-pastede fra dokumenter, man har fundet på nettet eller genbrugt fra samarbejdspartnere. Ofte er resultatet aftaler med alvorlige fejl eller mangler, som – heldigvis – sjældent får konsekvenser. Men hvis uheldet rammer, kan virksomheden risikere at være værre stillet, end hvis der ikke havde været nogen aftale. Ved virksomhedssalg er det den slags uheldige dokumenter, køber er særligt opmærksom på, for de kan have afgørende betydning for virksomhedens værdi.

Det er først, når det for alvor brænder på, de fleste virksomheder går til en advokat. Det er dyrt, det tager tid – og man risikerer at miste vigtigt momentum eller overse de afgørende detaljer – med mindre, advokaten kender virksomheden og branchen rigtigt godt. For i mange konflikter ligger djævlen i detaljen; i en særlig sammensætning af et produkt, i nogle branchespecifikke vilkår, i det præcise tidspunkt for risikoovergangen eller måske i betydningen af, at der er brugt et bestemt ord fremfor et andet.

Den tid, en ekstern advokat skal bruge for at sætte sig ind i problemstillingen, koster. Og tiden kan tilmed være den afgørende faktor. F.eks. i personalesager, hvor der skal handles hurtigt – og rigtigt.

Vi tilbyder en fleksibel løsning, der kan skræddersys til jeres virksomheds behov. Vi tilbyder en dedikeret intern jurist, der kender og forstår jeres virksomhed – og står til rådighed i det omfang, I har brug for det. En dag om ugen, om måneden, om året – eller en helt fjerde løsning. Alt afhængigt af, hvor stort jeres behov er. Og til en fast pris, der er aftalt på forhånd.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *